Sponsors

BLUESinWIJK wordt gesteund door meer dan 20  sponsors in de vorm van personen, organisaties en bedrijven die ondersteunen met financiële en/of materiële hulp zoals drukwerk, grafisch ontwerp, communicatie- en reclameadviezen, huisvesting, financiële- en administratieve advisering en hulp, websitebouw en -ondersteuning. Sponsors staan met hun logo en een link naar hun eigen website op onze sponsorpagina, op flyers en toegangsbanners.  Wilt U ook sponsor worden?

 

Aegir Marine

agri parts

Beyond Office

Colorspace

Van Dillen

Feenstra Rijnlijn

du Floo

Hotel Bistro Florian

Fonds Podiumkunsten

Gall & Gall

GEPU

Go-Autoparts

Richard Heres

Holtech

KOS Elektrotechniek

Willem van de Kraats Timmerwerken

van Leersum-schilderen

MKB Assist

plinten profielen centrale

Rabobank Kromme Rijnstreek

Anton Rekké Ontwerp Advies

Makelaarskantoor Patty van Rooijen

Rutges Vernieuwt

Willem van de Kraats woont en werkt in Driebergen. Hij is eigenaar van een aannemersbedrijf, een echte bluesliefhebber, fan van Cuby en fotograaf. Hij exposeerde zijn bluesfoto’s in 2010 in het Wijkse gemeentehuis en in april 2012 in het Wijkse cafe ome Ko. In 2014 verraste hij ons met een aantal foto’s op groot formaat van bluesmuzikanten die afgelopen 5 jaar bij ons speelden en een prachtig fotoboek.

fonds podiumkunsten 


Als zelfstandige stichting kunnen we niet zonder een goede administratie. Dat is voor ons van levensbelang. MKB Assist helpt ons daarbij in de vorm van sponsoring in natura. Ze bieden  ons  een geïntegreerd pakket van diensten op het gebied van administratieve ondersteuning en belastingzaken.  Perfect op onze maat afgestemd. De werkwijze van MKB is helder en gebaseerd op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Door gebruik te maken van hun diensten kunnen wij ons volledig richten op de bluesgerelateerde zaken. Bovendien besparen we hiermee stevig op onze kosten, zijn we  veel flexibeler in onze  bedrijfsvoering en kunnen we zorgeloos achterover leunen.

Weegmaat 3 – 3961 NN Wijk bij Duurstede – Telefoon 0343 432 321 –  info@plintenenprofielencentrale.nl
Plinten en Profielen
Centrale (PPC) werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf dat randafwerking aan vloerenleggers leverde, is uitgegroeid tot een flexibele totaalleverancier voor parketteurs  en andere vloerenspecialisten in Nederland en België. In het hoofdkantoor van de groothandel in Wijk bij Duurstede staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Lisa en Peter Klaassen voeren sinds juli 2015 samen de directie van dit (h)echte familiebedrijf. Dit streeft naar continuïteit en biedt momenteel werk aan ruim 120 medewerkers.

Dat de Trekkers en onderdelen geen verbinding hebben met de Blues mag duidelijk zijn. Wel genieten we van de muziek en festiviteiten die de Blues in Wijk al 10 jaar organiseert. De sponsoring is voor ons dan ook een plezier om de BluesinWijk met hun actieve organisatie aan te moedigen. Succes en tot Blues!.Mark en Goitzen Meindertsma www.agri-parts.nl Kapel-Avezaath.

Agri-Parts is de Nederlandse marktleider voor gebruikte tractor-en verreikeronderdelen. Wij zijn al ruim 60 jaar een vertrouwde Partner voor de Europese landbouwmechanisatie. En ook buiten Europa zijn wij actief met de in- en verkoop van onderdelen en schadevoertuigen. Door ons wereldwijde netwerk kan Agri-Parts ook interessante ruil- en aftermarket parts aanbieden. 

Rekké Ontwerp Advies biedt als bedrijf meer dan 40 jaar (grafische) kennis en knowhow opgedaan in het vormgevingsvak. De veelzijdige arbeidservaring in drukkerij, uitgeverij, ontwerpburo, standbouw- en TV-bedrijf NOS-NOB heeft er toe geleid dat Rekké is uitgegroeid tot een vormgever en communicatie-man in hart en nieren. Na al deze ervaringen koos Rekké er in 1999 bewust voor om solo te gaan werken vanuit Wijk bij Duurstede. Alles wat de klant nodig heeft op vormgevingsgebied, van visitekaartje tot beursstand, van folder tot en met websiteontwerp kan Rekké realiseren. Kijk eens in het portfolio van  REKKE.NL. Anton Rekké is daarnaast een echte bluesman. Over zijn samenwerking met BLUESinWIJK zegt hij: “De Bluesmannen ken ik vanaf het eerste uur, want (blues)muziek is mijn grote passie. Na het plotselinge overlijden van hun vorige vormgever Gerard Wissink heb ik het ontwerppotlood van hem overgenomen en de communicatie-huisstijl verder uitgebouwd. Maar het gitaartje van Gerard hebben we in het gerestylde logo behouden. Het is uiterst plezierig om met de mannen van BLUESinWIJK, met hun professionele insteek, samen te werken en te sponsoren met vormgeving en zo mee te helpen de BLUES in WIJK bij Duurstede naar een zeer hoog niveau te tillen, daarvoor wil ik de MANNEN bedanken.”


colorspace

Jan Arjen de Jong is eigenaar van deze Wijkse drukkerij.
Hij ondersteunt ons met drukwerk, zoals posters en flyers.

RABO-bank Rijn en Heuvelrug  helpt ons jaarlijk met een financiële bijdrage uit hun fonds “Steuntje in de Rug”