Sponsors

BLUESinWIJK wordt gesteund door zo’n  20  sponsors in de vorm van personen, organisaties en bedrijven die ondersteunen met financiële en/of materiële hulp zoals drukwerk, grafisch ontwerp, communicatie- en reclameadviezen, huisvesting, financiële- en administratieve advisering en hulp, websitebouw en -ondersteuning. Sponsors staan met hun logo en een link naar hun eigen website op onze sponsorpagina, op flyers en toegangsbanners.

Wilt U ook sponsor worden? Klik hier voor de mogelijkheden en neem contact op met met Willem van de Kraats (contactpersoon sponsors). Hij komt  graag met U praten.

 

Dat de trekkers en onderdelen van Mark en Goitzen Meindertsma uit Kapel -Avezaath geen verbinding hebben met de Blues mag duidelijk zijn. Wel genieten we van de muziek en festiviteiten die BluesinWijk al 10 jaar organiseert. De sponsoring is voor ons dan ook een plezier om BluesinWijk met hun actieve organisatie aan te moedigen. Succes en tot Blues. Agri-Parts is de Nederlandse marktleider voor gebruikte tractor-en verreikeronderdelen. Wij zijn al ruim 60 jaar een vertrouwde Partner voor de Europese landbouwmechanisatie. En ook buiten Europa zijn wij actief met de in- en verkoop van onderdelen en schadevoertuigen. Door ons wereldwijde netwerk kan Agri-Parts ook interessante ruil- en aftermarket parts aanbieden.

 

Plinten en Profielen Centrale (PPC) werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf dat randafwerking aan vloerenleggers leverde, is uitgegroeid tot een flexibele totaalleverancier voor parketteurs  en andere vloerenspecialisten in Nederland en België. In het hoofdkantoor van de groothandel in Wijk bij Duurstede staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Lisa en Peter Klaassen voeren sinds juli 2015 samen de directie van dit (h)echte familiebedrijf. Dit streeft naar continuïteit en biedt momenteel werk aan ruim 120 medewerkers.

Als zelfstandige stichting kunnen we niet zonder een goede administratie. Dat is voor ons van levensbelang. MKB Assist helpt ons daarbij in de vorm van sponsoring in natura. Ze bieden  ons  een geïntegreerd pakket van diensten op het gebied van administratieve ondersteuning en belastingzaken.  Perfect op onze maat afgestemd. De werkwijze van MKB is helder en gebaseerd op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Door gebruik te maken van hun diensten kunnen wij ons volledig richten op de bluesgerelateerde zaken. Bovendien besparen we hiermee stevig op onze kosten, zijn we  veel flexibeler in onze  bedrijfsvoering en kunnen we zorgeloos achterover leunen.

Fonds Podium Kunsten steunt onze jaarlijkse Blueskroegentocht (laatste zaterdag van november) met een financieel bijdrage. Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten. 

 

 

Cultuurfonds Wijk bij Duurstede steunt ons nieuwe project Blues4Kids voor kinderen van basisscholen. Nieuw in de regio en experimenteel.  We starten met een pilot bij twee basisscholen. Met de opgedane ervaring en waarschijnlijk positieve resultaten willen wij dat idee volgende jaren gaan uitbreiden. De leerlingen maken kennis met het ontstaan van de Blues,  de bakermat voor vrijwel alle muziek waar we heden ten dage naar luisteren . Cultuur is belangrijk in een mooie oude stad als Wijk bij Duurstede. In de gemeentebegroting is daarom een bedrag opgenomen voor projecten of evenementen die bijdragen aan vernieuwing en ontwikkeling van de Wijkse cultuur.

 

Het K.F. Hein Fonds vindt het belangrijk dat mensen de regio Utrecht mooier en sterker maken, en dat inwoners de kans krijgen om verder te komen. Daarom steunen ze bijzondere initiatieven en individuen met giften, adviezen, prijzen, beurzen en opdrachten. Bovendien brengen we waardevolle projecten graag breed onder de aandacht en denken we mee hoe samenwerking een initiatief kan versterken. Het K.F. Hein Fonds wil vrijwilligersinitiatieven in de provincie Utrecht helpen om hun vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Als partner van het Jaar van de Vrijwillige Inzet (een initiatief van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligersnetwerk), lanceert het K.F. Hein Fonds daarom vanaf eind februari 2021 een speciale Waarderingsregeling Vrijwilligers.

 

Jan Arjen de Jong is eigenaar van deze Wijkse drukkerij. Hij ondersteunt ons met drukwerk, zoals posters en flyers.

 

 

 

 

 

Jan Willem van Leersum en zijn echtgenote genieten van bluesmuziek en dragen jaarlijks graag een steentje bij om hun favoriete muziek in Wijk bij Duurstede ‘alive and kicking’ te houden.

 

 

Ontwerp Advies Rekké biedt als bedrijf meer dan 40 jaar (grafische) kennis en knowhow opgedaan in het vormgevingsvak. De veelzijdige arbeidservaring in drukkerij, uitgeverij, ontwerpburo, standbouw- en TV-bedrijf NOS-NOB heeft er toe geleid dat Rekké is uitgegroeid tot een vormgever en communicatie-man in hart en nieren. Na al deze ervaringen koos Rekké er in 1999 bewust voor om solo te gaan werken vanuit Wijk bij Duurstede. Alles wat de klant nodig heeft op vormgevingsgebied, van visitekaartje tot beursstand, van folder tot en met websiteontwerp kan Rekké realiseren. Anton Rekké is daarnaast een echte bluesman. Over zijn samenwerking met BLUESinWIJK zegt hij: “De Bluesmannen ken ik vanaf het eerste uur, want (blues)muziek is mijn grote passie. Na het plotselinge overlijden van hun vorige vormgever Gerard Wissink heb ik het ontwerppotlood van hem overgenomen en de communicatie-huisstijl verder uitgebouwd. Maar het gitaartje van Gerard hebben we in het gerestylde logo behouden. Het is uiterst plezierig om met de mannen van BLUESinWIJK, met hun professionele insteek, samen te werken en te sponsoren met vormgeving en zo mee te helpen de BLUES in WIJK bij Duurstede naar een zeer hoog niveau te tillen, daarvoor wil ik de MANNEN bedanken.”