WORKSHOP MONDHARMONICA

datum :

2 oktober 2013

verkoop :

online verkoop :

tijdstip :

locatie :

cafe Ome Ko

entree :

€ 15

Na twee succesvolle workshops in 2011 en 2012 (ca. 150 deelnemers!) organiseren we op woensdagavond 2 oktober opnieuw een MONDHARMONICA-workshop. Kosten inclusief harmonica € 15. Aanvang 20.00 uur in cafe Ome Ko, Maleborduurstraat 9 in Waik. Aanmelden via Wijk@harmonicaworkshops.nl.

 

Tot op het laatste moment bleef het spannend hoeveel mensen mee zouden doen aan de workshop. Maar al even na zeven uur meldden zich de eerste deelnemers en tegen acht uur hadden we de kleine bar in cafe Ome Ko barstensvol zitten met 30 deelnemers. Toch weer een succes! Na een kort welkom van de voorzitter van BLUESinWIJK nam Hans “Homesick” de Vries het stokje over en ging hij aan de slag met zijn les. Ademloos toekijken was er niet bij, er moest veel geblazen en gezogen worden in de kleine bluesharpjes.  De mensen hadden de grootste lol en inderdaad, zoals beloofd, na ruim een kwartier speelde iedereen op de maat mee met Hans en het klonk prima. Rond half tien was het einde pret met een gezamenlijke en massale blaassessie en daarna was het nog lang onrustig bij de tap. Leuke avond. Menigeen gaat komende winter een vervolgcursus volgen. 

 

Natuurlijk staat ook deze workshop  ‘for absolute beginners’ weer onder leiding van Hans ‘homesick’ de Vries. Hij neemt je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers! Alle deelnemers krijgen een nieuwe, goede kwaliteit bluesharmonica, waarmee meteen muziek gemaakt gaat worden! Na een kwartier al speelt iedereen zijn eerste blueslick !!! Kosten inclusief harmonica € 15. Locatie wordt nog bekend gemaakt. Aanmelden via Wijk@harmonicaworkshops.nl. Meer informatie op de website van Hans de Vries, www.homesick.nl. Op ons Youtube-kanaal staat een leuk filmpje van een eerdere workshop, Klik hier … 

 

Als je je aanmeldt op de UITMARKT op 7 september krijg je € 5,- korting!!!

klik hier voor een prachtige BBC-documentaire over de historie van de mondharmonica