WIJKSE UITMARKT

datum :

1 september 2012

verkoop :

online verkoop :

tijdstip :

locatie :

Markt

entree :

zaterdag 1 september 2012

binnenstad Wijk bij Duurstede
presentatie bluesprogramma najaar 2012 (klik hier..)

liveoptredens van the VINTAGE BROTHERS

toegang gratis …… MEER INFO OP WWW.CALYPSOTHEATER.NL

Het Calypso Theater bestaat in september vijf jaar! Deze speciale gelegenheid wordt op een bijzondere manier gevierd met iedereen die in Wijk bij Duurstede met cultuur bezig is. We gaan dit doen met een culturele Uitmarkt: KLEURRIJK uit in WIJK. De UITMARKT gaat plaats vinden op 1 september 2012 in de binnenstad van Wijk bij Duurstede en zal de feestelijke start worden van het nieuwe culturele seizoen. Uitgangspunt is dat iedereen die met cultuur bezig is zich kan presenteren aan de bewoners van Wijk bij Duurstede en omstreken. Een unieke kans dus! Afhankelijk van het aantal deelnemers komen er door de binnenstad diverse podia te staan die met elkaar verbonden zijn door kramen. Deelnemers aan de Uitmarkt zijn actief middels één of diverse optredens, een workshop, presentatie, open les, en/of passief middels een kraam met promotiemateriaal. Het geheel wordt gecombineerd met het ‘Kleurrijk Wijk festival’ en ‘Wijk bij Duurstede Nu & Later’. Ongetwijfeld wordt dit een bijzondere, unieke dag in Wijk bij Duurstede.

BLUESinWIJK staat ook met de bluestent op de Uitmarkt. We presenteren ons winterprogramma, je kunt er luisteren naar lekkere bluesmuziek, je kunt met ons in gesprek gaan (over blues natuurlijk) en je kunt er natuurlijk ook vriend worden. We verkopen DVD’s, kinder T-shirts en boeken en je kunt er kaarten kopen (tenzij al uitverkocht) voor onze STONES-avond op 15 sept en de BLUESCRUISE op 28 oktober. Bovendien spelen op gezette tijden de Vintage Brothers in onze tent. Voldoende redenen dus om ons op 1 september even te bezoeken.

 

 

The Vintage Brothers zijn de broers Rinus en Jan van Rijn uit IJsselstein en Wijk bij Duurstede. Ze spelen samen al jaren blues in café’s, op festivals en zelfs in huiskamers. Oude bluesnummers hebben ze geschikt gemaakt voor gitaar en bluesharp. Ze speelden al vaker voor ons en dat beviel wederzijds erg goed.

De Wijkse digitale nieuwskrant Ditiswijk.nl heeft een speciale editie aangemaakt voor het festival met allerhande nieuws, foto’s en video’s. Wij staan er zelf ook bij.Klik hier en kijk  voor meer …………

 

 

Zaterdag 1 september werd een geweldig mooi, zonnig en vooral enorm drukke dag in de Waikse binnenstad. Duizenden mensen  uit Wijk en omgeving bezochten de UTMAARK  en genoten van de tientallen acts op 7 podia’s. Onze tent op de Markt werd druk bezocht en de Rien en Jan van de Vintage Brothers speelden alsof hun leven ervan afhing. De Wijkse fotograaf Tom Moerenhout maakte een heel mooie fotoreportage, klik en kijk …..

Foto

Foto

 Foto