Sem Jansen & Leif de Leeuw Band

datum :

19 maart 2023

verkoop :

Via theater Calypso

online verkoop :

klik op ticket

tijdstip :

15.30 uur (zaal open 15.00 uur)

locatie :

theater Calypso

entree :

€ 15,00

Al vanaf 2011 zijn Leif de Leeuw en zijn band graag geziene gasten in Wijk bij Duurstede. Aanvankelijk met zangeres Britt Jansen, maar Britt werd Sem en ontpopte zich tot een charismatische en talentvolle zanger/gitarist.

De nieuwe unieke show “Who the f*ck is Britt”? vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. In een show van 1,5 uur neemt hij het publiek mee in zijn proces via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen. En hij gaat, heel bijzonder,  in duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn. Dit alles wordt live begeleid  door zijn band, die bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw Band. Sem zal met de band kleine verhalende Americana songs spelen.

Theater Calypso, Markt 4, Wijk bij Duurstede. Zaal open 15.00 uur. Showtime 15.30 uur. Entree €15,-. Tickets via theater Calypso.

Sem Jansen & band: Sem Jansen – zang, gitaar; Leif de Leeuw – gitaar, mandoline, pedalsteel; Tim Koning – drums; Boris oud – contrabas, basgitaar; Joram Bemelmans – percussie; Willem ’t Hart – orgel, rhodes