Blues’mparty

datum :

8 juli 2023

verkoop :

online verkoop :

tijdstip :

14.00-19.00

locatie :

De Jonge Graaf

entree :

€ gratis toegang

Wat in 2020 niet lukte vanwege COVID, gaan we zaterdagmiddag 8 juli alsnog inhalen.  Samen met de enthousiaste en gastvrije Patrick en Sharon Terschegget van familierestaurant de Jonge Graaf toveren we de parkeerplaats om tot een klein festivalterrein. Een prachtige locatie langs de oevers van de Kromme Rijn waar het goed toeven zal zijn met groot terras, voldoende hapjes en drankjes. Normaal is het daar een komen en gaan van dagjesmensen, wandelaars, fietsers en kanoërs, maar de 8e ook bluesliefhebbers!

Bij mooi weer buiten. Natuurlijk hopen we op mooi weer en kunnen we buiten terecht, maar bij regen gaan we naar binnen. Vanuit Wijk, Cothen en Langbroek prima bereikbaar per fiets (graag zelfs!) en wie met de auto komt kan parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein van de kersenboomgaard. Toegang en parkeren gratis. Kijk goed uit bij het oversteken van de drukke N229! Verkeersregelaars helpen je daarbij.

Pay What You Can. Vind je het fijn ons te steunen bij onze blues activiteiten dan kun je een bijdrage naar eigen keuze overmaken met   je smartphone via een overal aanwezige QR-code. 

Drie bands en dertien muzikanten. Tussen 14.00 en 19.00 uur staan er drie mooie bands met veertien muzikanten op het podium. Ze komen allemaal uit de Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijnstreek. Afwisselend spelen ze herkenbare blues en pop en sluiten af met een gezamenlijke superjam.

THE VAULTS: een bluesband met een mix van jonge en minder jonge muzikanten. Hun hart ligt bij de Chicago Blues, maar ook maken ze uitstapjes naar de 60’s met swingende R&B nummers. Foto Wim Robben.

BASIC STATION: met z’n zevenen de grootste band met inmiddels drie uitgebrachte CD’s.  Hun bluesmuziek is sterk beïnvloed door Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan. ‘Blues met een randje rock of Rock met een randje blues?’ Foto Arian Koops.

VINTAGE 5: een enthousiaste en energieke pop/rock band. Ze nemen je mee terug naar de geweldige muzikale sound van de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Dat wordt herinneringen ophalen en voetjes van de vloer! Foto Antoinette van Leeuwen.