Blues in Wijk

Blues in Wijk is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto.

Contact en vriend worden

Stichting Blues in Wijk
Zocherstraat 3
3961 CK Wijk bij Duurstede
tel : 06-21132560
info@bluesinwijk.nl

web: www.bluesinwijk.nl

bank: NL92RABO0124453570

Status website

De website is na 10 jaar wat verouderd en wordt momenteel geheel vernieuwd. Op dit moment is uitsluitend de homepage actueel.

 

Blueswandeling zaterdag 25 oktober speciaal voor de vrienden & sponsors van BluesinWijk

Op zaterdag 25 oktober organiseren BluesinWijk en café Ome Ko een fantastische Wijkse Blueswandeling onder leiding van gids Martijn Pastoors. Speciaal voor de vrienden & sponsors van Bluesinwijk wordt deze wandeling aangeboden. De wandeling start om 19.00 uur bij café Ome Ko, daar eten we eerst soep en stokbrood met natuurlijk heksenkaas erop. Met fakkels in de hand trekken we de binnenstad in. Wil je op een leuke, losse en bijzondere manier meer te weten komen over de rijke historie van Wijk??... Dan moet je zeker een keer mee gaan... Bijzondere historische feiten en weetjes aangevuld met echte Wijkse overleveringsverhalen over o.a. geheime middeleeuwse tunnels, verborgen begraafplaatsen, een heuse gifmengster, Wijkse heksen etc etc... Een mooie beleving bij fakkellicht. Na afloop van de wandeling zal de Zuid Afrikaanse band van Dan Patlansky ons verrassen met een bluesconcert bij Ome Ko. Aanvang optreden ca 22.00 uur. Hij toert door heel West Europa om zijn nieuwe cd te presenteren. Een aanrader. Deelname aan de wandeling in combinatie met het concert uitsluitend voor vrienden & sponsors voor €15,-. Vrienden & sponsors van BluesinWijk ontvangen via de mail een link om deze tickets te kunnen bestellen. Stel niet uit, schrijf snel in want de kaartjes gaan weer als een speer en er kunnen maar 50 blueslovers mee met de wandeling. Tickets voor alleen het concert van Dan Patlansky (€7,50 excl. servicekosten) zijn te bestellen via www.bluesinwijk.nl.

 
 
 
 

Copyright © 2009-2020 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.