Blues in Wijk

Blues in Wijk is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto.

Contact en vriend worden

Stichting Blues in Wijk
Zocherstraat 3
3961 CK Wijk bij Duurstede
tel : 06-21132560
info@bluesinwijk.nl

web: www.bluesinwijk.nl

bank: NL92RABO0124453570

Status website

De website is na 10 jaar wat verouderd en wordt momenteel geheel vernieuwd. Op dit moment is uitsluitend de homepage actueel.

 

En het werd inderdaad een SUPER-avond met deze geweldige band. Ruim 130 bezoekers op een doordeweekse woensdagavond in een cafe! Tropisch warm, maar dat deerde niemand, iedereen onderging het bluesfeest van Mason, Jamie en Joel met veel plezier en ging meer dan tevreden naar huis. Direct na afloop en de volgende dagen superlatieven op social media als ...supergaaf .... wat een enthousisame ..... fantastich ... topavond ....absolute topper ... power ... entertainment ..... GENOTEN. Fijn dat we deze band tijdens hun eerste echte Euro-toer snel in konden vliegen voor een extra concert in Wijk. Gaat onze top-5 in.

 

  

 

Vorige week landde de Australische MASON RACK BAND in Europa voor een uitgebreide toer. In 2012 was de band voor een eenmalig optreden in Nederland. De band liet toen een onuitwisbare indruk achter. Ze beloofden terug te komen en opnieuw maken ze anno 2014 hun reputatie weer helemaal waar. Rauw, enthousiast en met een enorme energie bezorgen ze hun publiek een onvergetelijke avond. De mannen van BLUESinWIJK beleefden het vorige week aan den lijve bij een live-optreden in Groesbeek. Nou zijn de Waikse bluesmannen inmiddels wel wat gewend op bluesgebied, maar wat dit Australische trio liet zien, maakten ze nog niet eerder mee. Het is in één woord SENSATIONAL & AMAZING. Alles komt voorbij in een show van Mason Rack. Stevig drumwerk van Joel "Thunderfoot" Purkness, dansend baswerk van Jamie "Robo" Roberts en ruige zware zang van frontman Mason Rack. Hij speelt niet alleen gitaar, maar drumt en jongleert op alles wat los en vast zit. Heerlijke covers, maar ook eigen werk en alles overgoten in een aanstekelijke podiumact en bovenal muzikaaal van enorm hoog niveau. Gelukkig bleek de band nog een paar avonden vrij te hebben in hun toerschema en samen met café Ome Ko werd besloten ze naar Wijk te halen. Woensdagavond 11 juni zijn ze in Wijk en zetten ze een show neer om niet snel te vergeten. Een echte MUST SEE dus!

 
 
 
 

Copyright © 2009-2020 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.