Blues in Wijk

Blues in Wijk is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto.

Contact en vriend worden

Stichting Blues in Wijk
Zocherstraat 3
3961 CK Wijk bij Duurstede
tel : 06-21132560
info@bluesinwijk.nl

web: www.bluesinwijk.nl

bank: NL92RABO0124453570

Status website

De website is na 10 jaar wat verouderd en wordt momenteel geheel vernieuwd. Op dit moment is uitsluitend de homepage actueel.

 

 

 

Bluesmotel Kon.dag 30 april 2012

 

sluit op maandagavond 30 april om 21.00 uur Koninginnedag  af op de Markt met een mooi gratis concert. BLUESMOTEL is een relatief jonge band met een heerlijke Chicago-sound in de stijl van o.a. Howlin' Wolf, Muddy Waters, Little Walter, Elmore James en Freddie KingBluesMotel laat zich echter niet helemaal in een hokje stoppen en laat regelmatig invloeden horen uit de jazz, funk en rock. De band onderscheidt zich door een eigenzinnig eigen repertoire, goed gekozen covers en een geweldige drive op het podium. De ritmesectie wordt gevormd door Frank van Tijn en Hans Wielaert. Zij leggen de basis voor de expressieve frontlinie van Micha Sprenger, Kevin de Harde en Tim Benniks. In september 2010 bracht BluesMotel haar debuutalbum Built for Comfort uit. In oktober 2011 volgde het tweede album Bound To Drive You Crazy. Zie interview op .... www.bluesmagazine.nl

 

 

 

 

  

The Pillars kon.dag 30 april 2012

 

In het voorprogramma spelen vanaf 20.00 uur The PILLARS. Een jonge 4-mans band uit Wijk en omgeving. Ontstaan in de muziekkelder van scholengemeenschap Revius in Doorn en in 2010 deelnemer aan de Kunstbende. Nick van Dalum zang; Bram Jansen op drums; Mich van der Meulen op bas en Jasper Lagemaat gitaar. Ze spelen van bluesrock tot poprock met herkenbare invloeden van Guns'n Roses, Led Zeppelin, Warren Haynes, Eric Clapton en natuurlijk Jimi Hendrix. BluesinWijk stimuleert graag jong lokaal bluestalent en spelen op de Markt is natuurlijk een coole ervaring voor deze jonge gasten.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
 
 
 

Copyright © 2009-2020 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.