Mondharmonica & Bluesharp Workshop

datum :

28 februari 2011

verkoop :

online verkoop :

tijdstip :

locatie :

cafe Ome Ko

entree :

BLUESinWIJK leert Wijk mondharmonica te spelen.

Maandagavond 28 februari 2011, om 20.30 uur organiseert BLUESinWIJK een mondharmonica & bluesharp workshop bij Café Ome Ko, Maleborduurstraat 9 Wijk bij Duurstede.

Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden. Deze workshop ‘for absolute beginners’ neemt je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers! Het is het enige instrument ter wereld dat je bespeelt door afwisselend te blazen en te zuigen. Je kunt zo’n kleine harmonica overal mee naar toe nemen en als je de smaak eenmaal te pakken hebt, gaat er echt een wereld aan speelplezier voor je open.

Hans de Vries, frontman van rhythm ‘n’ blues & zydecoband Louisiana Men (op 27 maart te zien in het Wijkse café ’t Hoff) en zelf een zeer ervaren bluesharpspeler, zal deze workshop leiden. De echte liefhebbers kunnen daarna door met een vervolgcursus gedurende 4 of 5 avonden en uiteindelijk in het najaar een gezamenlijk optreden met de Louisiana Men. De prijs voor de vervolgcursus is afhankelijk van het aantal deelnemers.

De workshop op 28 februari kost slechts 15 euro en de bluesharp (twv 10 euro) krijg je er gratis bij!

Aanmelden voor de workshop via info@bluesinwijk.nl

Bekijk voor meer info ook de website van homesick-Hans de Vries en Louisiana Men.