Blues in Wijk

Blues in Wijk is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto.

Contact en vriend worden

Stichting Blues in Wijk
Zocherstraat 3
3961 CK Wijk bij Duurstede
tel : 06-21132560
info@bluesinwijk.nl

web: www.bluesinwijk.nl

bank: NL92RABO0124453570

Status website

De website is na 10 jaar wat verouderd en wordt momenteel geheel vernieuwd. Op dit moment is uitsluitend de homepage actueel.

Café Ome Ko, Maleborduurstraat 9,  Wijk bij Duurstede. 20.00-22.30 uur. Deelnamekosten €12,50. E-tickets (excl. servicekosten) via de ticketknop bovenaan deze pagina. Tickets zonder servicekosten ook te koop bij Ome Ko.  

In samenwerking met de Wijkse middenstand, (oud)ondernemers en de horeca op vrijdag 3 april een groots opgezette blueswandeling. Een uniek en bijzonder project uitgevoerd door enkele tientallen vrijwilligers. Vanaf 20 uur beginnen de wandelingen vanuit café Ome Ko en leiden  vier Wijkse gidsen de deelnemers door de binnenstad. In meerdere locaties vertellen Wijkenaren  oude verhalen en anecdotes over de tijd dat Wijk nog geïsoleerd en armoedig was. Net als de zwarte slaven vorige eeuw in het zuiden van de Verenigde Staten. Hun bluesmuziek wist hun zware bestaan toen te dragen. Bluesmuzikanten van nu (Thomas Toussaint Band & Friends) laten je toepasselijke blues horen. Rond 22 uur is iedereen terug bij Ome Ko voor een spetterende afterparty. Een gezamenlijke sessie van de deelnemende bluesmuzikanten maakt van deze blueshappening een onvergetelijke avond. Maximaal 100 deelnemers kunnen aan de blueswandeling deelnemen. Deelname aan de wandeling & afterparty is €12.50. E-tickets te koop via www.bluesinwijk.nl en bij café Ome Ko. De wandeling is minder geschikt voor personen die niet goed ter been zijn. 

Na de wandeling afterparty met de Thomas Toussaint Band & Friends. Vrij toegankelijk voor deelnemers blueswandeling. Overige bezoekers (indien nog voldoende ruimte) €7,50 aan de deur.

 
 
 
 

Copyright © 2009-2020 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.