Blues in Wijk

Blues in Wijk is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto.

Contact en vriend worden

Stichting Blues in Wijk
Zocherstraat 3
3961 CK Wijk bij Duurstede
tel : 06-21132560
info@bluesinwijk.nl

web: www.bluesinwijk.nl

bank: NL92RABO0124453570

Status website

De website is na 10 jaar wat verouderd en wordt momenteel geheel vernieuwd. Op dit moment is uitsluitend de homepage actueel.

Stichting Blues in Wijk winnaar gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2016

Op woensdag 7 december 2016 werd  voor de veertiende keer de gemeentelijke Vrijwilligersprijs uitgereikt tijdens een gezamenlijke bijeenkomst van de gemeente en het Steunpunt voor Vrijwilligerswerk, ressorterend onder de Stichting ‘Binding’ in het Huis van de Gemeente, Karel de Grotestraat 30 in Wijk bij Duurstede.

Dit jaar zijn tot winnaar gekozen de vrijwilligers van de Stichting Blues in Wijk, die een bedrag winnen van € 1.000.

Blues in Wijk organiseert al jaren blues op topniveau in de gemeente Wijk bij Duurstede. In januari kregen ze zelfs voor de presentatie van hun programma het theater vol. Natuurlijk komen veel nationale en internationale ‘blues helden’ langs in Wijk. Maar ook te noemen valt de samenwerking met het Filmhuis, Blues at the castle, de Blueskwis en Blues bij de buren: optredens in diverse huiskamers. En ook de druk bezochte Blueskroegentocht eind november is het vermelden waard.

 
 
 
 

Copyright © 2009-2020 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.