Blues in Wijk

Blues in Wijk is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto.

Contact en vriend worden

Stichting Blues in Wijk
Zocherstraat 3
3961 CK Wijk bij Duurstede
tel : 06-21132560
info@bluesinwijk.nl

web: www.bluesinwijk.nl

bank: NL92RABO0124453570

Status website

De website is na 10 jaar wat verouderd en wordt momenteel geheel vernieuwd. Op dit moment is uitsluitend de homepage actueel.

GITAARCLINIC VIEL GOED IN DE SMAAK.

15 jongelui uit Wijk en omgeving volgden zaterdagmiddag 5 februari 2011 in de grote zaal van theater Calypso met veel interesse de workshop gitaar die Sonny Hunt, Leif de Leeuw en Rory de Kievit verzorgden. Ze hadden allemaal hun  gitaar meegenomen en om beurten speelden ze een stukje met begeleiding van de 3 gitaargiganten. Na afloop werd er gezamenlijk gegeten en daarna volgde een mooie bluesfilm en een concert van Sonny, Leif en Rory.

Leen Wander uit Doorn maakte een leuk filmpje van de clinic die je hier kunt zien. 

workshopgitaar050211 workshopgitaar050211 

wijksnieuws

050211c  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">050211d  

Zaterdagmiddag 5 februari organiseren we in Theater Calypso een workshop bluesgitaar met gitaargiganten Sonny Hunt, Leif de Leeuw en Rory de Kievit. De mannen van BLUESinWIJK vinden het belangrijk dat jongeren van de middelbare school leeftijd met de blues en bluesrock in aanraking komen. Dit is de reden waarom BluesinWijk samen met Simone Gijben, Cultuur coach bij de gemeente, deze workshop organiseert. Op de radio en tv is deze muziekvorm erg ondergewaardeerd en daar moet een beetje verandering in komen. De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur en de toegang is GRATIS. Om je aan te melden moet je niet ouder zijn dan 20 jaar en het zou leuk zijn als je al een beetje gitaar kan spelen. Neem zelf een gitaar mee (geen versterker). Heb je belangstelling geef je dan snel op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">e-mail van BluesinWijk. Er zijn slechts 25 plaatsen en kom jij in aanmerking om mee te doen dan mag je na de workshop met de gitaristen mee eten en 's avonds hun concert gratis bezoeken, want 's avonds spelen ze in Calypso.  BLUESinWIJK financieert deze workshop, maaltijd en het gratis concertbezoek uit het prijzengeld van de in 2010 gewonnen "Kei van Utrecht".

 
 
 
 

Copyright © 2009-2020 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.